Talangen förlänger med DIF!

Den talangfulle 192 cm långa komboguarden Kalle Helenius spelade ifjol i Djurgårdens U19 och Division 2 lag där han var en framträdande spelare. Under fjolåret tränade 19-åringen även med herrlaget och hade några inhopp i Superettan.

Coach Charles Barton:
”Kalle är en ung spelare som varit i vårt program förra året. Det ska bli spännande att följa hans utveckling under år två.”

Kalle Helenius:
”Det ska bli otroligt kul att fortsätta min basketresa inom Djurgården Basket! Jag är mer än glad att få vara med att träna och spela på SBL nivå. Jag ser väldigt mycket fram emot kommande säsong. Det är en dröm att ha coacher som Charles Barton och David Leman som jobbar aktivt med en. Det är en stor möjlighet för mig att fortsätta utvecklas i en fantastisk miljö. Jag är mycket stolt över att tillhöra Djurgårdsfamiljen och skriva baskethistoria!”