SKARPSKYTTEN FÖRLÄNGER MED DJURGÅRDEN!

Guarden och lagets vassaste trepoängsskytt den gångna säsongen, Kristoffer Gafor, har förlängt med Djurgården Basket.
Kristoffer har spelat två säsonger i DIF och varit en av lagets nyckelspelare. Senaste säsongen snittade han 13 poäng, 4 returer samt 44% på 3-poängskotten vilket var bäst i Superettan.
27-åringe Kristoffer har tidigare erfarenhet av spel i SBL , han har spelat tre säsonger på högsta nivån varav en blev ett SM-guld med Södertälje 2014.

Kristoffer Gafor; ”Detta blir mitt tredje år i Djurgårdens färger och jag är övertygad om att det är rätt val för mig att fortsätta här. Med coach Charles, personerna bakom kulisserna vid rodret samt supportrarna vi har, är detta en självklar destination. Kraften i föreningen märks av och det känns som att huvudstaden är tillbaka på basketkartan.
Personligen är det kul att vara tillbaka i ligan och känner att jag kan ta större roll och ansvar nu, samtidigt som jag fortsätter utvecklas för att bli den bästa basketspelaren jag kan vara.
Vi nådde vårt mål med att ta oss till SBL förra året och det var en magisk resa, nu är det tid för ny historia!”

David Leman, asst coach;
”Kristoffer vill hela tiden utvecklas och bli bättre och han har tagit stora steg under de här två åren. Hans skytte är en spetskompetens och jag ser framemot att jobba med honom framöver. Känns även bra att vi förlänger med nyckelspelare från ifjol nu när vi tar steget upp i SBL.”