Lazar Radosavljevic förlänger med Djurgården!

Djurgården Basket förlänger med forwarden Lazar Radosavljevic som började fjolårssäsongen på bästa sätt genom att sänka en 3-poängare på slutsignalen som tog laget till förlängning i det första derbyt mot AIK. Det blev därefter vinst i matchen och även starten på ”a perfect season ” 24-0. Den 202 cm långa forwarden, född och basketfostrad i Serbien, var en av grundbultarna i laget och kan förutom att göra poäng själv även skapa lägen för sina medspelare. Under den senaste säsongen i Superettan snittade 28-åringen 18 poäng, 5 assists och 5 returer.

Lazar Radosavljevic:
”Förra säsongen var fenomenal och jag vill vara med på resan som vi påbörjat. Med en fantastisk organisation, coacher, ledning och supportrar i ryggen så är jag övertygad om att vi blir framgångsrika i SBL också, det vill jag inte missa! Lets go DIF”

Charles Barton, Head Coach:
”Vårt lagbygge fortsätter. Vi har idag signat Lazar Radosavljevic, en av våra bästa spelare från förra säsongen. Lazars breda kompetens och erfarenhet kommer vara oerhört viktigt för vårt lag i SBL, men det absolut viktigaste är hans engagemang för detta projekt”

Foto Josefine Tolleman