Inför: Djurgården Basket – Norrköping Dolphins

Efter förlusten mot Umeå BSKT är det nu dags för ny match. Uppladdningen inför den här matchen har inte varit lika lång som inför våra andra matcher. Med endast två dagars träning matcherna emellan för båda lagen väntar ett tufft möte mot Norrköping som också förlorade sin senaste match i tisdags mot Luleå. Norrköping har två vinster och tre förluster, vilket kan jämföras med hemmalagets en vinst och tre förluster. 

Med ett nyförvärv i form av amerikanen Jeril Taylor är Norrköping Dolphins inte samma lag som Djurgården mötte och vann mot under försäsongen. Östgötarna leds från pointguard positionen av Tim Schürberg. Rutinerade forwarden Anton Saks ger erfarenhet och amerikanerna Gathright och Griffin ger laget spets och man ska alltid se upp för bröderna Zekovic från Uppsala.

För Djurgården gäller det att få pusselbitarna att falla på plats och få fler spelare att hitta flytet och spela bra samtidigt. Lagets leds poängmässigt av Derrick Wilson med 24,5 poäng per match och lagets senaste nyförvärv Obie Oleka snittar 8,3 returer per match. 

Biljetter till matchen säljs på difbasket.se/biljetter eller i dörren på plats i Brännkyrkahallen. Uppkast 19.04

Varmt välkomna till kvällens match hälsar Djurgården. 

Matchen sänds på SBLplay.se för er som inte kan närvara på plats.