Gott nytt år önskar Djurgården Basket

Nu när det nya året närmare sig så vill vi komma med en liten sammanfattning över första delen av säsongen för DIF Basket.

Herrlaget tog steget upp till ligan vilket har varit spännande och tufft. De har kämpat i uppförsbacke under säsongen med två vinster. Men de har nu lagom till nyår tagit sig uppför backen och tog till sig en vinst mot Nässjö och avslutar då året med 3/16 i matcher.

Damerna tog steget upp till divison 1 och hade även dem en omtumlande start på bland annat coach sidan, där David Leman till slut klev in. De har gått starka genom säsongen med endast en förlust på 10 matcher.

Några det även gått bra för denna säsong är vårt Herr Div 2 lag som har tagit sig igenom första delen av säsongen med fem vinster och två förluster.

Denna säsong har vi fått förstärkning av ett U16 lag på killsidan. De spelar både i nivå 1 och U17 nivå 2 där de har gjort bra ifrån sig i båda serierna. Under RM vann de sin grupp och avancerade direkt till omgång 3 som vi i Djurgården kommer arrangera, 31 jan – 2 feb.

Styrelsen har börjat ett långt och hårt arbete med att försöka att få föreningen ekonomiskt stabil igen efter ett djupdyk i början av säsongen, ett arbete som kommer att kräva stöd från alla som fortsatt vill se basket i Stockholm. Alla bidrag är välkomna, stort som smått!
Vi kommer behöva all hjälp vi kan få både med arbetskraft, nätverk och ekonomiskt.

Känner du att du har något att bidra med så hör gärna av dig till kansliet@difbasket.se eller swisha ett bidrag till 123 377 1888, Stockholm är värt ett stolt basketlag i ligan, något vi alla måste jobba ihop och kämpa för.

Vi vill avsluta med att tacka alla eldsjälar som varit med och hjälpt till under året och alla som stöttar med bidrag och positiva hejarop för att föra föreningen framåt. En kan inte göra allt men alla kan göra något!

Ett riktigt gott nytt år önskar
Djurgården basket
💛❤️💙