Brandon Barton förlänger!

PRESSMEDDELANDE 2019-05-20

Djurgården Basket, nykomling i Svenska Basketligan (SBL), har förlängt med guarden Brandon Barton som spelat tre säsonger i Djurgården och varit en av lagets ledande spelare. 31-åringen med 10 års ligaerfarenhet har skrivit på för två år och är den första pusselbiten i lagbygget. Under den senaste säsongen i Superettan snittade han 16,2 poäng och 3,8 assist per match.

”Känns spännande och det var ett självklart val att fortsätta resan som vi börjat med Djurgården! Det blir extremt kul att vara tillbaka i ligan och jag tror att vi kan ha något stort på gång här.”

Brandon Barton

Djurgården Basket har även förlängt med ledarstaben ledda av internationellt meriterade Charles Barton som är klar för sin tredje säsong som coach för Djurgården. Ifjol var laget obesegrade i Superettan och vann samtliga 24 matcher. Tillsammans med assisterande coacherna David Leman och Steve Galloway håller man ledarstaben intakt inför debuten i SBL.

”Working with Djurgården Basket is going to be the most exciting job I have had in all my years of club coaching in Sweden. We will be breaking new ground for one of the biggest brand names in Swedish sports.”

Charles Barton

Foto: Josefine Tolleman

Kontaktpersoner:

Rick Bergström 0739-371711

Charles Barton 0728-784261