Bortamatch i Umeå

Foto: Josefine Tolleman;

På tisdagsförmiddagen flög Djurgården Basket upp till Umeå för kvällens SBL-match mot Umeå BSKT. Matchen börjar på den lite ovanliga tiden 18.34 och sänds live på SBLplay.se. 

Årets SBL har visat sig vara otroligt jämn och alla lag kan slå alla. Umeå BSKT kommer från två tajta förluster, senast i fredags med en poäng mot Södertälje Kings. Umeålaget leds av fem utländska spelare med Italienaren Presutti och amerikanen Milligan på bakplan och den atletiska amerikanska forwarden Odomes,  britten Lawson samt den amerikanska rörliga centern Williams.

Djurgården Basket har tränat på bra sen förlusten senast mot BC Luleå och ser framemot den här veckan med två matcher, borta idag mot Umeå och hemma på fredag mot Norrköping. 

”Viktig vecka för oss som börjar med en längre bortamatch mot ett starkt Umeå lag. Alltid en utmaning att åka upp norr och lira men vi har förberett oss så bra det går, nu är det bara att få ut det på planen också. Viktigt att vi har fokus direkt från uppkast och kämpar kollektivt i 40 minuter.”

Kristoffer Gafor (Guard i Djurgården Basket)

Umeå BSKT – Djurgården Basket
Umeå Energi Arena, ikväll 18:34
Matchen sänds på: SBLplay.se 

Biljetter och årskort:
Skaffa SBL-kort, årskort och biljetter till nästa hemmamatch på difbasket.se/biljetter